Естествено че има бе магаре, не виждаш ли : цвета е друг !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Цвета ясно, нали имаше някаква хуйня с олекотяването при тези след 2008г, та затова питах. Иначе на външен вид ми изглеждат еднакви.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Снощи разбрах че имам "изпрати ме до вкъщи", баси. Функцията при мен се активира като дръпна ръчката за дългите, на изваден ключ, на екрана излиза надпис и иконка че ще свети 30 секунди. Кеф...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Защо да не се вдигат? При мен няма проблем с вдигането на прозорците. А я сподели за night panela - вероятно го имам като функция.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от Vladislav96 Покажи съобщениеИ аз имам, ураа!Кажете ощее някоя готина функция, освен night panel-а и свалянето на джамовете от дистанционното( уви заради познатите ни причини, не се вдигат, което би било по-удобно)Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA
Comment
-
EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07
Comment
-
Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщениеАбе колеги трябва ли да имам преден парктроник.. на холограмата на километража ми показва че имам, горе на плафона е бутона за задния за пускане и спиране, а отляво на волана където са копчетата за халогените, бутона колкоти да го натискам нищо не се случва.Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA
Comment
-
На предната броня нямам сензори. А въпросния бутон каква роля играе защото като го натискам и нищо ме се случва, а картинката ми прилича точно на парктроник.. опасенията ми бяха че може да е имала някога преден, но да е сменена бронята или нещо такова.. знам лиEX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07
Comment
Comment